Despre

Gadget Blog este o colectie de gadgeturi in format XML, majoritatea publicate in directorul de gadgeturi iGoogle sau pe alte situri de gadgeturi pentru situri web. Desigur, puteti gasi mult mai multe gadgeturi in directorul iGoogle, de exemplu, dar problema este ca in ultima vreme directorul a fost invadat de spammeri sau gadgeturi de proasta calitate, inutile.
Gadgeturile de pe Gadget Blog sunt verificate inainte de a fi publicate si sunt gadgeturi utiler din diverse domenii; de exemplu am publicat si descris gadgeturi convertoare, calculatoare, gadgeturi cu starea vremii, meteo, horoscopul, translatoare in si din diverse limbi, jocuri, gadgeturi cu poze s.a.m.d.
Puteti folosi aceste gadgeturi pe pagina dvs. iGoogle sau, daca aveti, pe pagina dvs. web. Cititi tutorialele Blogger si WordPress daca nu stiti cum sa adaugati aceste gadgeturi (sau oricare altele) pe situl dvs. Gadgeturile, prin continutul lor, vor fi utile vizitatorilor sitului si acestia nu vor intarzia sa revina pe pagina dvs.
Aveti, asadar, continut gratuit pentru situri.